Boekhouder in Arnhem voor de zzp

Focus op mkb’ers

Eén contactpersoon

Maatwerkpakketten

S.S.A. Balans is dé boekhouder in Arnhem met kennis van de zzp. Als zzp’er is het van belang dat u zich kunt focussen op uw vakgebied, terwijl uw boekhouding in deskundige handen is. In Arnhem staan onze experts voor u klaar om deze taak op zich te nemen. Met onze persoonlijke aanpak en diepgaande kennis van zaken, zorgen we ervoor dat uw administratie volledig op orde is, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Een boekhouder gespecialiseerd in de zzp

Als boekhouder begrijpen we dat de behoeften van de zzp anders is dan die van grotere bedrijven. Daarom bieden wij op maat gemaakte diensten aan die speciaal zijn afgestemd op de unieke eisen van uw zaak. Van inkomsten- en uitgavenregistratie tot btw-aangiftes en jaarrekeningen; als ervaren boekhouder zorgen we ervoor dat alles accuraat wordt verwerkt. Onze accountant helpt u ook om fiscale voordelen te benutten en uw financiën in balans te krijgen.

Vraag een offerte aan voor een maatwerkpakket

Als zzp’er wilt u zich ongetwijfeld liever bezighouden met uw klanten dan met uw boekhouding. Laat dat laatste nu net onze specialiteit zijn. Als boekhouder met kennis van de zzp staan we paraat om u alle zorgen uit handen te nemen. Wij bieden u niet alleen gemoedsrust, maar ook de zekerheid dat uw financiële administratie altijd up-to-date en conform de wetgeving is. Stel uw financiële pakket samen en vraag een offerte aan om de kosten te zien. Bent u benieuwd naar onze huidige klanten? Bekijk gerust ons portfolio.

Contactformulier