Jaarrekening laten maken door S.s.a Balans

U bent een ondernemer, maakt deel uit van een vennootschap of bent een aandeelhouder. U hebt misschien al een accountant, maar deze is erg duur en geeft weinig toelichting. Dit zien wij erg vaak gebeuren. Bij S.s.a Balans krijgt u een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij maken voor u een nette jaarrekening. U krijgt een duidelijk overzicht van de financiële situatie van uw onderneming. Daarnaast krijgt u een duidelijke toelichting waar u echt wat mee kunt. U wilt namelijk altijd uw bedrijf blijven verbeteren en S.s.a Balans helpt u hier graag mee.

Goede communicatie is een erg belangrijk punt.  Wij brengen dan ook altijd uw wensen goed in kaart. Wilt u een vast bedrag per jaar betalen? Dat is mogelijk, maar u kunt er ook voor kiezen om een uurloon te betalen. Wilt u liever per kwartaal of per maand betalen? Dit kan allemaal bij S.s.a Balans. Wij zijn te allen tijde nauw betrokken bij de gang van zaken binnen uw onderneming.

Wat doen wij dan nog meer naast een jaarrekening maken?jaarrekening

Naast het maken van de jaarrekening zorgt S.s.a Balans er ook voor dat er aan uw wettelijk verplichte belastingaangiften voldaan wordt. Zo doen wij de aangifte van uw omzetbelasting, de aangifte van uw inkomstenbelasting en indien nodig ook de aangifte van vennootschapsbelasting. Uw administratie wordt altijd op een goede manier verwerkt. Zo kunt u later duidelijk terug te vinden wat er precies binnen uw onderneming gebeurd is. Een goede administratie is een vereiste om succesvol te zijn.

Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek waarin u kennis kunt maken met onze werkwijze. De kosten en mogelijkheden kunnen tijdens dit gesprek ook besproken worden. Contact opnemen met S.s.a Balans kan via het invulformulier op de website.

+178 Tevreden klanten
+8 Ervaring
+12 Creatieve oplossingen